Oudjaarswedstrijd ReddingsBrigade Weert

WEERT – Aanstaande zaterdag, 15 december, vindt de jaarlijkse Oudjaarswedstrijd van ReddingsBrigade Weert plaats. Zwemmers en zwemsters van 7 tot en met 14 jaar komen in teams in actie. Ze komen uit heel Nederland en uit Duitsland en strijden in Weert om een podiumplaats met bijbehorende medaille.

De zwemmers zullen tijdens deze Oudjaarswedstrijd ringen, poppen en elkaar vervoeren, een wisselslagestafette zwemmen en het spannende onderdeel lijnredding uitvoeren. Alle onderdelen worden in teams van vier personen gezwommen. Bij deze wedstrijdonderdelen staat het Zwemmend Redden centraal.

Prijzen uitgereikt
Tijdens en na de wedstrijd worden er prijzen uitgereikt en worden diverse zwemmers gehuldigd, waaronder de medaillewinnaars van de Nederlands kampioenschappen individueel en voor teams. De zwemmers strijden natuurlijk voor een medaille, maar ook voor een goede plek in het totaalklassement, waarin in januari de resultaten van de Nieuwjaarswedstrijd worden meegenomen. Tijdens deze wedstrijd op zaterdag 12 januari 2019 zijn de junioren-, senioren- en masterteams aan de beurt om de felbegeerde eerste plaats te behalen en hun plaats in het totaalklassement te verdedigen.

Het belooft weer een spannende en gezellige wedstrijd te worden en u bent van harte uitgenodigd om te komen kijken! Toegang is gratis. De wedstrijd zal plaats vinden in het wedstrijdbad van Zwembad ‘’De IJzeren Man’’ te Weert.

Programma 15 december 2018:
14:30 uur            Opening van de wedstrijd
14:40 uur            Aanvang van de wedstrijd

  1. 17:15 uur Einde van de wedstrijd
  2. 17:30 uur Prijsuitreiking in het zwembad
Vorig artikelGolden Tulip Weert voor tweede jaar op rij ‘Hotel of the Year’
Volgend artikelIn memoriam: Victor Goumans