In memoriam: Victor Goumans

Op 5 december is de heer Victor Goumans op 76-jarige leeftijd is overleden.

De heer Goumans heeft zich meer dan 35 jaar ingezet voor de wijk Leuken en haar inwoners. Bij zijn afscheid als voorzitter van de Wijkraad Leuken op 2 juni 2017, kreeg hij de Penning van Verdiensten van de gemeente Weert. Het gemeentebestuur wenst de nabestaanden veel sterkte toe.

Jarenlange inzet
De heer Goumans was de drijvende kracht en de constante factor in het wijkgericht werken binnen Weert. Hij heeft zich ingespannen om de leefbaarheid in Leuken te verbeteren. Tevens heeft hij zich ingezet voor de realisatie van vele projecten in de wijk Leuken. Zoals bijvoorbeeld de aanleg van een wijkpark, nieuwe sportvelden, de school en het nu in aanbouw zijnde winkelcentrum. Daarbij heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de positie van wijkraden in Weert.

De Penning van Verdiensten van de gemeente Weert.
Foto via gemeente Weert.
Vorig artikelOudjaarswedstrijd ReddingsBrigade Weert
Volgend artikelNieuwe tentoonstelling ‘Christmas Blues’ in De Annex Weert