3FM Serious Request: Lifeline start in Weert

WEERT – Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen ze dat voor drie doelen: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

In de week voor kerst (18-24 december) trekken er drie teams met 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan op een barre tocht door Nederland om op kerstavond hopelijk aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, de headquarters van de actie én natuurlijk de plek waar 3FM Serious Request begon in 2004.

Serious Request: Lifeline start dit jaar in Weert. De DJ’s Jorien Renkema en Rob Janssen starten om 03:00 in de nacht van dinsdag 18 op woensdag 19 december vanaf de Emmasingel.

Zij lopen van plaats naar plaats met als doel om jullie acties en evenementen te ondersteunen. 24 uur per dag maken zij live radio vanuit heel het land en zijn ze via livestreams online en op televisie te volgen.