Golden Tulip Weert voor tweede jaar op rij ‘Hotel of the Year’

WEERT – Louvre Hotels Group heeft de winnaars van de jaarlijkse Hotel of the Year verkiezing bekendgemaakt. Golden Tulip Weert is in de prijzen gevallen. Het Weerter hotel mag zich voor het tweede jaar op rij ‘Hotel of the Year’ noemen.

Fred Romeynders, directeur Hotel- & Leisuregroup Zuid-Nederland zegt tegen Misset Horeca erg blij en trots te zijn op zijn medewerkers. ‘De medewerkers zijn bij het winnen van deze prijs de belangrijkste factor. Ik probeer mijn medewerkers te motiveren door ze veel vrijheid te geven.’

Tweede jaar op rij
Ook Tulip Inn Eindhoven Airport behaalt voor het tweede jaar op rij de titel. Golden Tulip Weert en Tulip Inn Eindhoven Airport behaalden beide de hoogste gemiddelde score in de Benelux. Een ‘Mystery Guest’ verbleef in de hotels en controleerde op aspecten als hygiëne, gastvrijheid en merkbeleving.