“Oud en nieuw Weert op de kaart”. 13 december op de koffie speciaal met een goed verhaal. Door Rein Reuter bij Bibliocenter

“Oud en nieuw Weert op de kaart”. 13 december op de koffie speciaal met een goed verhaal. Door Rein Reuter bij Bibliocenter
“Oud en nieuw Weert op de kaart”. 13 december op de koffie speciaal met een goed verhaal. Door Rein Reuter bij Bibliocenter

Donderdagmiddag 13 december om 14.30 uur staat “Weert op de kaart” bij Bibliocenter. En dat mag je letterlijk nemen. De foto’s van Weert op een kaartspel uit jaren tachtig zijn de aanleiding van de fotografische zoektocht van Rein Reuter. Hoe zien de plekken op de foto’s er nu uit? Wat is er veranderd in Weert dertig, veertig jaar na dato?

Fotograaf Rein Reuter heeft het allemaal nageplozen. Hij heeft de plekken op de foto’s opgezocht. Sommige zijn onherkenbaar veranderd, andere zijn lichtjes aangepast. Hij heeft de plekken gefotografeerd en heeft op deze manier oud en nieuw Weert samengebracht in een boek. Waarom en hoe hij dat gedaan heeft vertelt hij u zelf. Bij een goed verhaal op de koffie – met lekkernijen – in de bieb. Laat je in de bibliotheek verrassen met een goed verhaal.

Deelname is 7,50 euro inclusief koffie en lekkers. Aanmelden op www.bibliocenter.nl . Je vindt de bibliotheek aan de Wilhelminasingel 250 Weert.

Vorig artikelClement Group schenkt kerstwensboom aan Weert
Volgend artikel4 aanhoudingen inzake doorgeladen vuurwapen Ospel