Clement Group schenkt kerstwensboom aan Weert

WEERT – Clement Group schenkt Weert een kerstwensboom. Deze boom wordt vandaag donderdag (6 december) om 17.15 uur onthuld door wethouder Tessa Geelen op de Nieuwe Markt in Weert. De kerstboom werd door Clement Group in eigen fabriek vervaardigd van cortenstaal en is ruim vijf en een halve meter hoog en vier meter breed.

Je mag een mooie, leuke, gekke, ontroerende of bizarre wens in de brievenbus bij de kerstwensboom inleveren. Je kan dat ook doen via de website www.clement-weert.nl. Ook zijn er bij de HEMA in Weert speciale wensformulieren af te halen.  Je mag echter niets voor jezelf wensen maar alleen voor een ander. Clement Group zal een aantal wensen in vervulling laten gaan. Wethouder Tessa Geelen zet samen met Mart Clement de kerstwensboom op donderdag 6 december om 17.15 in het licht en onthullen daarmee tegelijkertijd de nieuwe website van Clement Group: www.clement-weert.nl

Clement Group steekt zich namelijk in een nieuw jasje. Ook sluit de nieuwe bedrijfsnaam beter aan bij de verschillende disciplines. Clement Group is volop in beweging. De fabriek is de laatste jaren flink uitgebreid. Nieuwe projecten bieden nieuwe kansen en vragen nieuwe uitdagingen van de organisatie. Niet alleen in de fabriek, maar ook op kantoor is de professionaliteit daarom flink verstevigd. Hoog tijd om te laten zien waar Clement Group voor staat en waar Clement Group voor gaat. Metaaltechniek op topniveau!

(De Kerstwensboom is een project dat Clement Group volledig heeft uitgevoerd, van ontwerp tot realisatie en plaatsing. Bovendien wordt de kerstwensboom door Clement gedemonteerd, opgeslagen en volgend jaar opnieuw geplaatst. Een product waar Clement Group trots op is. Made in Weert).

Vorig artikelHennepkwekerij aangetroffen in de kelder bedrijfspand Weert
Volgend artikel“Oud en nieuw Weert op de kaart”. 13 december op de koffie speciaal met een goed verhaal. Door Rein Reuter bij Bibliocenter