Entertainer Sven Ratzke op 12 december te zien in het Munttheater

De extravagante entertainer Sven Ratzke reist al bijna 20 jaar de wereld over met zijn wervelende muziekshows. Zijn muziek varieert van chansons tot rock en pop. Met zijn unieke stijl, bizarre verhalen en ad rem improvisaties met het publiek, raast hij – altijd gehuld in prachtige couture –  over de bühne, begeleid door een geweldige band.

In de voorstelling `It’s Wunderbar’ kijkt Ratzke met de mooiste parels uit zijn repertoire terug op de afgelopen 20 jaar én verrast hij zijn publiek met nieuwe ontdekkingen. Van Bowie tot Brecht en van Shaffy tot Lou Reed. Een avond vol vuur en drama en prachtige muziek.

Deze voorstelling is te zien op woensdag 12 december in het Munttheater.
Kaarten zijn te koop via https://www.munttheater.nl/agenda/sven-ratzke/ of de Theaterkassa (0495-513575)

Vorig artikelWerkzaamheden riolering Biest verlopen voorspoedig
Volgend artikelStamtäöfelkes aflevering 28: Eigesgemaakdje wichterspuuëlkes