H&M naar Weert, C&A bouwt winkel om naar nieuw concept

WEERT – Na een goede voorbereiding was donderdag het moment daar! In de Muntpassage werd het officiële startsein gegeven voor de revitalisatie van de Muntpassage. Tijdens het bouwstart moment werd ook de komst van H&M officieel bevestigd door de directie van Bouwinvest. Dit was geen publiek geheim meer, maar de directie mocht zich daar, tot vandaag, niet openlijk over uitlaten. Verder werd bekend gemaakt dat ook C&A heeft aangekondigd om haar filiaal in de Muntpassage te gaan verbouwen naar het nieuwste concept. Ook Gall&Gall is inmiddels begonnen met de vernieuwing.

Naast de ingang van Taverne de Oude Munt verrichte wethouder Van Eijk samen met de directies van Bouwinvest en FT Ontwikkeling de officiële handeling door schroeven in de houten wand te draaien. Dit gebeurde onder toezicht van Sinterklaas en z’n Pieten.

Na de handeling bij de Taverne werd op het Albert Heijn-plein een 3D vloertekening onthuld door Sinterklaas. Hij kreeg daarbij ondersteuning van z’n enthousiaste kluspieten. De 3D-tekening levert bijzondere plaatjes op voor de bezoekers van de Muntpassage. Op de grond staat met een sticker aangegeven wat de beste locatie is om de foto te maken.

Tijdens het bouwstart moment werd ook de komst van H&M officieel bevestigd door de directie van Bouwinvest. Dit was geen publiek geheim meer, maar de directie mocht zich daar, tot vandaag, niet openlijk over uitlaten. Verder werd bekend gemaakt dat ook C&A heeft aangekondigd om haar filiaal in de Muntpassage te gaan verbouwen naar het nieuwste concept. Ook Gall&Gall is inmiddels begonnen met de vernieuwing.

Vorig artikelVoor het 558ste jaar een nachtmis bij de Franciscanen in Weert
Volgend artikelGeslaagd feest 100 jaar LWV