Hema IJzeren Man Loop

WEERT – Na de Halve van Ell afgelopen week en nog enkele grotere lopen in de daaraan voorafgaande weken, een weekje rust voor hardlopend Grenslaupersland. Diverse mensen weekje of weekendje weg, aantal mensen moe en herstellende van de gelopen afstanden in de voorbije weken, anderen met Sinterklaas bezig of met voorbereidingen voor de Kerst en weer anderen geblesseerd. Daarom slechts 7 Grenslaupers actief op hardloopgebied. Alle 7 bij de Hema IJzeren Man Loop in Weert. Geen spectaculaire zaken, geen persoonlijke records, geen sensatie!

Gewoon lekker gelopen tussen de buien door.

Zoek je een leuke club waar je lekker kunt gaan hardlopen onder heel goede begeleiding? Kom dan gewoon 6 weken gratis meetrainen bij de Grenslaupers. [email protected] of 06-21573196.

Vorig artikelOptreden U2 Tributeband In ‘the Name Of’
Volgend artikelPerron8 opent de deuren tijdens een gezellige kerstmarkt / open dag!