Workshop handlettering, creatief letters tekenen. Voor kinderen en volwassenen 8 december Bibliocenter Weert

Workshop handlettering, creatief letters tekenen. Voor kinderen en volwassenen 8 december Bibliocenter Weert

Handlettering moeilijk? Nee joh! Gewoon doen. Je hoeft geen mooi handschrift te hebben, want de letters ga je tekenen. In de workshop leer je de basisprincipes van handlettering. Je zult versteld staan van het resultaat. Na de workshop van een ochtend of een middag ga je naar huis met een mooie handlettering-ervaring, met zelfgemaakte kaarten én een goodiebag. Klaar om een ander blij te maken met jouw eigen handgeletterde kaart.

De workshop is zaterdag 8 december bij Bibliocenter Weert en wordt gegeven door Patty Smeets en Adriën Potters. ’s Morgens voor kinderen van 10 tot 12.30 uur, ’s middags voor volwassenen van 13.30 tot 16.00 uur. Meedoen kost een tientje voor leden en 15 euro voor niet-leden. Aanmelden via www.bibliocenter.nl. Je vindt de bibliotheek aan de Wilhelminasingel 250, 6001 GV Weert.

Handlettering is perfect om iets unieks te maken. In de workshop ga je aan de slag met letters en doodles. Er worden drie soorten lettertypes aangeboden met daarin allerlei variaties. Vervolgens leer je hoe je woorden en versieringen mooi kunt verdelen en welk materiaal passend is. Je geeft er het gevoel aan geven dat je zelf wilt: stoer, romantisch of nostalgisch. Met handlettering zet je iets eigens neer in het digitale tijdperk. Heb je net geen tijd om mee te doen en moet je de workshop missen? Bij de bibliotheek kun je verschillende oefenboekjes lenen om zelf mee aan de slag te gaan.

VIABibliocenter
Vorig artikelMooie resultaten voor ZPC in Maastricht deel 2
Volgend artikelLezing Prof. Dr. Bart Verspagen druk bezocht