Lezing Prof. Dr. Bart Verspagen druk bezocht

WEERT – Een werkgroep o.l.v. Leon Smeets heeft een zevental oud-leerlingen van de Philips van Horne scholengemeenschap gevraagd om ´iets te vertellen over hun loopbaan, over gemaakte keuzes, over beslissende momenten in hun leven, over geluk en toeval, over inspirerende mensen in hun omgeving en uiteraard over hun beroep’.

Afgelopen vrijdag was het de beurt aan Prof. Dr. Bart Verspagen, hoogleraar Internationale Economie (SBE) en directeur UNI-MERIT, een onderzoeksinstituut van de Verenigde Naties in Maastricht. Na afloop was er in het Theatercafé een gezellige nazit met livemuziek. Saillant detail: de bijeenkomsten worden gehouden op een bijzondere ‘Philips van Horne’ locatie: Theater ‘De Huiskamer’. Theater de Huiskamer is een nieuwe culturele ontmoetingsplaats in Weert en is gevestigd in het voormalige schoolgebouw van Hoogh Weert aan de Wilhelminasingel.

Foto’s: Rob Timmermans