BAL begint te laat

Leiden – Basketball Academie Limburg speelde zaterdagavond een uitwedstrijd in Leiden. In de Leidse Vijf Mei Hal werd het te laat wakker en dat zorgde voor het grote verschil. De wedstrijd werd verloren. Eindstand 100-73.

Zorg en Zekerheid Leiden heeft voor de eerste keer dit seizoen de honderd aangetikt. Dat was vooral te danken aan de eerste helft die met 62-37 werd afgesloten. BAL bleef na rust gewoon doorspelen en dat deden de Limburgers goed. Eindstand: 100-73. Een speciale vermelding aan Weerter kant was er voor Nino Gorissen met 10 assists en Tony Washington met 18 punten. Het verslag van de gehele wedstrijd is hier te vinden. Een samenvatting van Leidse kant vind je hier.

Ondanks de (te verwachten) nederlaag laten de mannen van Radenko Varagic de laatste weken progressie zien. Of deze progressie wordt doorgezet kan je zelf komen zien op donderdag 6 december. Dan komt om 20:00 uur Aris Leeuwarden naar Weert.

Vorig artikelGrote ravage op de N280 tussen Baexem en Horn
Volgend artikelKaartverkoop vastelaovendj pubkwis