Foto’s Huis van Nicolaas Weert

WEERT – Onze fotograaf Rob Timmermans bezocht Het Huis van Nicolaas in Weert, hét logeeradres van Sint en Pieten tijdens hun verblijf in Nederland en maakte een fraaie fotoreportage.

Kinderen, groot en klein, zijn namen een kijkje in diverse kamers om zo te zien met welke knuffel Sinterklaas slaapt, hoe de Keukenpiet de pepernootjes bakt en waar de Pietjes leren lezen, rekenen en natuurlijk klimmen over de daken.

Het Huis van Nicolaas is gevestigd in het Franciscus Huis aan de Biest in Weert en is geopend t/m 4 december, voor publiek van 13.00 tot 17.00 uur. De doordeweekse ochtenden zijn gereserveerd voor basisscholen en instanties voor mindervaliden die zich daarvoor hebben aangemeld.
Foto’s: Rob Timmermans (Camera; Panasonic | Lens: G80 – 12-60 F 4-5.6).
Vorig artikelKerngroep leefbaarheid Altweerterheide maakt zich zorgen over komst geitenhouderij
Volgend artikelGrote ravage op de N280 tussen Baexem en Horn