Werkzaamheden riolering Biest en bereikbaarheid Huis van Nicolaas

Zebrapad Franciscus Huis Weert

WEERT – Op de Biest, tussen de Boerhaavestraat en de Philips van Hornestraat, wordt vanaf medio november tot half december aan de riolering gewerkt. De overlast van de werkzaamheden worden zoveel mogelijk beperkt. Ter plaatse worden verkeersmaatregelen genomen. Er worden wegafzettingen en verkeersregelaars ingezet. De omleidingsroute staat aangegeven op gele borden.

Voor het bezoeken van het Huis van Nicolaas (19 november t/m 4 december) gelden de volgende zaken:

Huis van Nicolaas
Inmiddels is er door de gemeente Weert een zebrapad aangelegd voor het Franciscus Huis. Groepen kunnen worden afgezet recht tegenover Huis van Nicolaas, Kloosterstraat 3. Daarna dienen de voertuigen van deze locatie te vertrekken. Touringcars mogen parkeren ter hoogte van Graafschap Hornelaan 116. Loopafstand tot Huis van Nicolaas is circa 7 minuten. Auto’s dienen parkeergelegenheden in het centrum te gebruiken (Kasteelplein / Stadhuisplein). Loopafstand bedraagt circa 6 minuten. Er rijdt een gratis pendelbusje vanuit de binnenstad naar het Huis van Nicolaas, van woensdag tot en met zondag tussen 13.00 uur en 16.30 uur. De opstapplaats is de laad- en losplaats op de Wilhelminasingel bij de toegang naar de Nieuwe Markt. Vanuit de Kasteelsingel / Emmasingel wordt een extra bord geplaatst voor voetgangers naar het Huis van Nicolaas.

Huis van Nicolaas, Weert
Vorig artikelNieuw beleid voor huisvesting arbeidsmigranten in Weert
Volgend artikelKerkelijk Harmonie St.-Joseph 1880 presenteert nieuwe verenigingsvlag