Inzittenden auto aangehouden met inbrekerswerktuigen

NEDERWEERT – Via politie Weert-Nederweert – Gisternacht controleerden collega’s een voertuig op de parkeerplaats Meiberg naast de A2. Tijdens de controle bleek dat de inzittenden inbrekerswerktuigen bij zich hadden. Ook vonden de collega’s gestolen kentekenplaten in de laadruimte. De kentekenplaten bleken dezelfde avond in Kinrooi te zijn gestolen.

Alle drie de inzittenden werden aangehouden voor verder onderzoek. Een van de inzittenden had tevens nog onbetaalde bekeuringen openstaan, deze heeft hij meteen betaald. De bestuurder, een 33-jarige man uit Linne, zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden. Of dit drietal betrokken is geweest bij eerdere inbraken in ons gebied is nog niet gebleken.

De afgelopen week is er negen keer ingebroken in Weert/Nederweert: Graswinkel 6x, Groenewoud 1x, Centrum 1x en Nederweert 1x.

Blijf alert en meldt verdachte situaties altijd via 112!

Vorig artikelKom auditie doen voor Guulke’s Lakeside Music Night
Volgend artikelGrote brand in machinekamer sportcentrum Merenveld Nederweert