Open dag Gilde Opleidingen op zondag 18 november

Neem een kijkje op een of meerdere locaties

WEERT – De keuze voor een vervolgstudie is heel belangrijk. Waar ben ik goed in? Wat vind ik leuk? Welk beroep ga ik kiezen? En welke opleiding hoort daarbij? Gilde Opleidingen weet dat kiezen lastig is.

Daarom opent het Limburgse roc met zijn 15 vakscholen zondag 18 november van 10.00 uur tot 15.00 uur de deuren voor alle middelbare scholieren, hun ouders en andere geïnteresseerden. Om zo de keuze makkelijker te maken.

Open dag
Tijdens deze open dag kunnen jongeren een kijkje komen nemen. Ze kunnen proeven aan opleidingen, vakscholen en locaties. En vragen stellen aan docenten én studenten. Alles met het doel om de beste opleidingskeuze te maken! Zodat Gilde Opleidingen ze straks klaar kan stomen voor het echte werk in heel veel richtingen.