Installatie burgemeester Roland van Kessel Cranendonck

CRANENDONCK – Op 20 november 2018 vindt de ontvangst en installatie plaats van de heer Roland van Kessel als burgemeester van Cranendonck. De gemeenteraad en het college ontvangen ’s middags de heer Roland van Kessel in de gemeente Cranendonck. Hij zal daarna samen met de raad en het college een kort bezoek brengen aan alle dorpen.

Op het plein voor het gemeentehuis staan om 19.30 uur de Cranendonckse gildes, schutterijen en harmonieën klaar om de nieuwe burgemeester met vendelzwaaien en muziek een warm onthaal te bieden.

Openbare, bijzondere vergadering
Om 20.00 uur begint de bijzondere raadsvergadering waarin de heer van Kessel officieel zal worden beëdigd en geïnstalleerd. Deze vergadering is openbaar, echter er zijn beperkte plaatsen beschikbaar. Via www.cranendonck.nl/webcast en via een groot scherm in de hal vaan het gemeentehuis kunnen alle belangstellende de vergadering live volgen.

Kennismaken en presenteren
Na afloop is iedereen welkom om tijdens de receptie kennis te maken met de nieuwe burgemeester. Op 11 januari 2019 krijgen alle Cranendonckse verenigingen en organisaties tijdens de nieuwjaarsreceptie de gelegenheid zich te presenteren aan de nieuwe burgemeester.