Ingang Muntpassage Nieuwe Markt wordt afgesloten

WEERT – Vanaf dinsdag 20 november wordt de toegang vanuit de Nieuwe Markt naar de Muntpassage afgesloten middels bouwschuttingen en bouwhekken. Net voorbij de zijmuur van Taverne de Oude Munt komt ook een schutting te staan die voorzien is van fraaie afbeeldingen. Deze schutting sluit het Muntpassageplein (voor de voormalige V&D) af voor onbevoegden. Er zijn een aantal kijkgaten aangebracht in de schuttingpanelen zodat passanten de vorderingen kunnen volgen. 

Op de Nieuwe Markt worden bouwhekken geplaatst welke worden verfraaid door bouwhekdoeken voorzien van tekst en afbeeldingen die zicht vanaf de Nieuwe Markt richting Muntpassage aankleden.Volgende week vanaf dinsdag 20 november wordt de toegang tot het plein en passage richting en vanuit de Nieuwe markt afgesloten middels bouwschuttingen en bouwhekken. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het feit dat winkelen ‘gewoon’ doorgaat.

Durlinger Schoenen opent vrijdag 16 november een geheel vernieuwde winkel. De voormalige unit van Miss Etam is volledig verbouwd tot het nieuwste Durlinger concept.

WE Fashion is vanaf deze week te bereiken via de nieuwe entree die gecreëerd is in de Muntpassage richting uitgang Collegeplein. De unit wordt als verkoopruimte in gebruik genomen en de etalage wordt stijlvol aangekleed voor klanten en voorbijgangers.

Cigo van Bun verhuist naar het pand naast Hans Anders tegenover de entree naar de Muntpromenade. De vernieuwde winkel opent komende week, op woensdag 21 november, haar deuren voor publiek.