Aantrekkelijkste werkgever van Limburg 2018/2019

LIMBURG – MeanderGroep (groot bedrijf) en Helwig Kozijnen (MKB) verkozen tot de Aantrekkelijkste Werkgevers van Limburg 2018/2019 Tijdens het Partner Event van Meet the Youngsters zijn de winnaars van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg bekend gemaakt.

Om de regionale bedrijven onder jongeren te promoten is er voor de vierde keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ georganiseerd. Middels de verkiezing presenteren bedrijven zich aan studerend Limburg en hun omgeving. De deelnemende bedrijven zijn sinds de start, 15 augustus, fanatiek aan de slag gegaan om te laten zien dat zij de titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2018/2019’ verdienen.

Door actief campagne te voeren worden medewerkers, klanten en studenten geënthousiasmeerd om hun stem uit te brengen. Op de website www.aantrekkelijkstewerkgever.nl werden alle deelnemende bedrijven gepresenteerd en konden mensen hun stem uitbrengen of een peptalk plaatsen.

Dit jaar is er, mede door de extra media aandacht vanuit onze nieuwe partner WijLimburg, meer dan 2x zoveel gestemd dan voorgaande jaren. Vanuit de deelnemende bedrijven is er veel energie in de campagnes gestoken, waarmee ze zich goed geprofileerd hebben bij jong talent.

Tijdens het drukbezochte Partner Event van Meet the Youngsters, met onder andere gedeputeerde van economische zaken Joost van den Akker, zijn de winnaars MeanderGroep (Groot bedrijf) en Helwig Kozijnen (MKB) op feestelijke wijze bekend gemaakt!

Voor deze verkiezing wordt onderscheid gemaakt tussen MKB en Groot bedrijf. De gehele top 3 in Limburg ziet er als volgt uit:

Categorie Groot Bedrijf:

Winnaar: MeanderGroep

2e plaats: KLG Europe

3e plaats: ProfCore

Regiowinnaars categorie MKB:

Winnaar: Helwig Kozijnen

2e plaats: VIRO

3e  plaats: Open Line

Tegelijkertijd zijn alle deelnemende bedrijven winnaars, doordat ze zich in de kijker hebben gezet bij studenten en hun omgeving!

De verkiezing wordt georganiseerd door MeettheYoungsters.nl in samenwerking met de Limburgse Werkgevers Vereniging, MKB Limburg, Economische Samenwerking Zuid-Limburg, Keyport2020, Limburgse Land en Tuinbouwbond en WijLimburg.

Vorig artikelNieuwe uitrukkleding en schoeisel voor de brandweer
Volgend artikelJaarlijkse Wijnactie van MEOS