Nieuwe uitrukkleding en schoeisel voor de brandweer

Vandaag tekende Jac Rooijmans de contracten voor de levering van uitrukkleding en schoeisel voor de brandweer. PWG Bedrijfskleding uit Goes wordt de leverancier van de nieuwe uitrukkleding. Voor de levering van het schoeisel is van den Boom uit Ospel de leverancier.

Uitrukkleding
Begin 2018 is Brandweer Limburg-Noord begonnen met een aanbestedingstraject voor uitrukkleding en schoeisel. Brandweer Limburg-Noord is één van de eerste brandweerregio’s in Nederland die de nieuwe huisstijl van Brandweer Nederland voor uitrukkleding gebruikt. Dat betekent dat vanaf mei 2019 brandweermannen en –vrouwen van de brandweer niet meer in de zwarte uitrukpakken op straat te zien zijn, maar in gele uitrukpakken.

Schoeisel
Ook voor schoeisel (uitruklaarzen, veiligheids-, uniform- en sportschoenen) is een aanbestedingstraject gestart. Dit heeft de brandweer gedaan samen met Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost en Brandweer Brabant-Noord.

 

Vorig artikelPolitie zoekt man in verband met inbraak op Graswinkel
Volgend artikelAantrekkelijkste werkgever van Limburg 2018/2019