Dewi Persulessy begint bezorgbedrijf Vers en vrolijk

De pokebowls en soepbowls van Vers en vrolijk worden elke dag met verse ingrediënten bereid.

WEERT – Verse producten waar je blij van wordt! Dit is waar het nieuwe lunch bezorgbedrijf Vers en vrolijk voor staat. Sinds 6 november kunnen Weertenaren genieten van pokebowls en soepbowls die eigenaresse Dewi Persulessy iedere ochtend vers bereidt.

Een pokebowl is van oorsprong een Hawaïaans rijstgerecht met alleen vis. Met de groenten die je er hier bij krijgt, weet je zeker dat je je portie voor de dag binnen hebt. Dat geldt ook voor de soepbowls. En als je van sushi houdt, dan houd je ook zeker van pokebowls!

Gezonder leven
Dewi’s missie is om mensen te stimuleren gezonder te leven. Het menu van Vers en vrolijk zal dan ook zeker worden uitgebreid. Houd de website en social media van Vers en vrolijk  in de gaten. Ben je al aan het watertanden? Bestel jouw bowls via de website www.versenvrolijk.nl of op nummer 0495-755271. Bij aantallen vanaf 5 bowls is gewenst om twee dagen eerder te bestellen.