Politie doet inval in growshop in Kelpen-oler

KELPEN-OLER – De politie is een pand aan de Ellerweg binnengevallen waar een growshop aanwezig is.

Er zijn nog geen personen aangehouden. Er zijn meerdere voertuigen doorzocht met een politiehond.

UPDATE; Er is 1 persoon aangehouden. Vijf andere personen die aanwezig waren zijn door de politie gecontroleerd en vervolgens heengezonden. In de loods zijn door agenten o.a. groeimiddelen, lampen, filters en andere goederen aangetroffen die worden gebruikt bij de productie van hennep. Een growshop is een winkel waar benodigdheden voor het kweken van planten kunnen worden verkregen. Momenteel zijn politiemedewerkers nog bezig met het inventariseren van de aangetroffen goederen. Twee motoren zijn in beslag genomen en er is een aanhanger aangetroffen die een verborgen ruimte had.

 

Vorig artikelKerstconcert in Keent op 15 en 16 december
Volgend artikelOefening Spoedeisende Hulp SJG Weert