Wilhelmina’08 organiseert Ondernemersavond met lezing van Ferry Zandvliet

Bestuursleden Cor Pleunis, René Laenen en Loek Linnartz.

WEERT – Voetbalvereniging Wilhelmina’08 uit Weert viert het 110-jarig bestaan en viert dit met een bijzondere avond: de Wilhelmina’08 Ondernemersavond. Ferry Zandvliet, die de aanslag op het Bataclan-theater in Parijs op 13 november 2015 overleefde, verzorgt een lezing.

Ondernemers worden vaak ‘lastig’ gevallen door verenigingen om te sponsoren. Deze benadering gebeurt op verschillende manieren. Via mailing, brief, per telefoon en persoonlijk contact. Dit kunnen ondernemers als vervelend ervaren. Juist hierom heeft Wilhelmina’08 besloten om in het kader van het 110-jarig bestaan de situatie om te draaien en niet te vragen maar te geven.

Lezing speciaal voor ondernemers
Ferry Zandvliet overleefde de aanslag op het Bataclan theater in Parijs op 13 november 2015 waar 89 mensen werden doodgeschoten. Een verschrikkelijke ervaring die zijn leven voorgoed heeft veranderd. Tegen alle verwachtingen in werd Ferry juist minder bang en boos. Hij heeft een tweede kans gekregen en haalt alles uit het leven.

In zijn lezingen vertelt Ferry op meeslepende wijze hoe hij de aanslag in Bataclan ervaren heeft. Een van zijn beweegredenen om spreker te worden, is dat hij gemerkt heeft dat praten over deze verschrikkelijke ervaring kan helpen het trauma te verwerken, maar ook anderen kan inspireren om gebeurtenissen te verwerken en hun kijk op het (bedrijfs)leven in positief opzicht te veranderen. Deze lezing is speciaal voor ondernemers en bedoeld om nieuwe inzichten te creëren.

Kans op gratis sponsoring
Ondernemers die deel willen nemen kunnen zich aanmelden via de website van Wilhelmina’08. Deelnemers maken kans op 1 jaar gratis reclame op het hoofdveld van sportcomplex Drakesteyn.

Vorig artikelFotowedstrijd ‘Cultureel Erfgoed’
Volgend artikelProefopstelling civieltechnisch kunstwerk op Kampershoek 2.0