Plantentorens in Ospel opgeruimd

OSPEL – zaterdag 3 november, hebben we de plantentorens in Ospel weer opgeruimd. De plantentorens hebben sinds mei dit jaar prachtig in bloei gestaan en veel inwoners en toeristen in Ospel hebben ervan kunnen genieten!

De plantentorens zijn zo mooi gebleven door de inzet van de vrijwilligers die gezamenlijk 3x per week water hebben gegeven toen de temperaturen in ons land ver boven de 30 graden waren. Zonder de vrijwilligers was het niet mogelijk geweest om dit moois zo lang in stand te houden!

Dank aan iedereen die mee heeft geholpen om dit initiatief van de Dorpsraad ook dit jaar weer tot een succes te maken! Onder het mom van vele handen maken licht werk, zijn we voor volgend jaar weer op zoek naar extra of nieuwe vrijwilligers. Heb je interesse en wil je best af en toe de planten water geven, neem dan contact met ons op via Jan Smeets, 06-50424459, Mailadres: [email protected]

Zie voor meer informatie ook: http://www.dorpsraad-ospel.nl/Plantentorens/

Vorig artikelWafelactie St. Odilia gaat door
Volgend artikelMiddelbrand blijkt vuurkorf aan de Dijkerstraat