Hockeyers Weert onderuit in Boxtel

Archief foto: Jeem Sportsphotography | Julius Stienen

BOXTEL | WEERT – Dit weekend is Weert met ruime cijfers onderuit gegaan tegen hekkensluiter MEP uit Boxtel. Met een score van 7-3 wist de thuisploeg de heren uit Weert terug naar huis te sturen.

De mannen uit Boxtel waren feller en kwam snel op 1-0 voor. Binnen enkele minuten maakte Weert via Julius Stienen gelijk. MEP bleef echter de felste van de twee en wist voor rust via een strafcorner en een tip-in de gelijke stand om te buigen naar een 3-1 voorsprong.

Na rust scoorde Sjors Kessels voor Weert snel de aansluitingstreffer. Met 3-2 op het scorebord en nog ruim een half uur te spelen leek de wedstrijd nog alle kanten op te kunnen. MEP bleek niet onder de indruk van de tegentreffer. De gretigheid van de eerste helft wisten zij door te zetten en ze zagen dat hun harde werk en inzet werd beloond met de 4-2.

Weert leek gebroken en MEP vergrootte de voorsprong naar 7-2. Pas in de laatste minuut deed Weert nog iets terug. Maurice van Lierop bepaalde de eindstand op 7-3 met een hard schot in de kruising.

Volgende week speelt het eerste van Weert om 14.45 uur thuis tegen Maastricht.