Zeer grote brand bij ijzergroothandel in Haelen

HAELEN – kort voor 02.30 uur, in de nacht van dinsdag op woensdag, is een zeer grote brand ontstaan op het terrein van een metaalrecyclingbedrijf, gelegen aan de Jagersweg. Op het terrein zijn meerdere brandhaarden ontdekt. De brand is gemeld door een beveiligingsbedrijf, die met camera’s, de brand hebben ontdekt. De eigenaar kan de beginnende brand aan de buitenzijde van een kantoor zelf blussen.

Twee sorteerkranen, een cabine van een vrachtauto en een personenauto, vallen ten prooi aan de vlammen. Een brand aan de buitenzijde van een kantoorpand, is geblust door de eigenaar die snel ter plaatse is. Een kleine buitenopslag van zuurstofflessen en een dieseltank voor de brandstofbevoorrading, kan door optreden van de brandweer, blijven bespaard. Het afdak, waaronder de kranen staan, en een aangrenzende werkplaats van 20 bij 15 meter, worden eveneens van de vlammen gered. Wel is er sprake van enige rook- en roetschade in dit gebouw. De politie sluit mogelijke brandstichting niet uit en zal onderzoek doen

 

Vorig artikelUitnodiging vrijwilligersavond Hartslag voor Nederweert
Volgend artikelNieuw boek van Weertenaar Frans Adriaens