Nieuw boek van Weertenaar Frans Adriaens

WEERT – Weertenaar Frans Adriaens presenteert zaterdag een nieuw boek. Daarin staan dialectgedichtjes in die voorzien zijn van tekeningen in kleur van Jack Moonen. De gedichtjes zijn bovendien ingesproken op een cd die achterin het boek zit.

Tijdens de presentatie van Gae hetj mich in eur tes, op de dag dat Adriaens 75 jaar wordt, zorgen mannenkoor Manoeuvre en JazMinded! Voor de muzikale omlijsting. Jos van Dooren en Sjuul Camp zorgen voor humoristische bijdragen.

Hospice
Het boek heeft een harde kaft, telt 176 pagina’s en kost inclusief luister-cd 15 euro. De opbrengst gaat naar het hospice. Frans Adriaens was 32 jaar raadslid geweest, in 2014 stopte hij daarmee. Ook schreef hij 27 jaar gedichtjes voor De Limburger.

Vorig artikelZeer grote brand bij ijzergroothandel in Haelen
Volgend artikelVoorlopig toch géén stadsgracht in Weert