Eerste beelden spookhuis Weert

WEERT – De opbouw van het spookhuis voor halloween is weer in volle gang. In twee weken tijd wordt het volledige spookhuis opgebouwd. Met nog één week te gaan ligt de bouw van het spookhuis precies op schema.

Het spookhuis is het hoogtepunt van de halloweentocht van scouting St. Maarten en staat net zoals de tocht in het teken van van Horne. Na Halloween wordt het spookhuis weer snel afgebroken, zodat het terrein op 10 november weer beschikbaar is voor de Sinte Merte viering.

Ben jij benieuwd naar het spookhuis? Durf jij de uitdaging aan? Meld je dan snel aan voor de Halloweentocht op www.scoutingstmaarten.nl. Vind je het spookhuis te eng? Geen probleem, je mag na de halloweentocht ook direct genieten van een gezellig samenzijn. De tocht is leuk voor kinderen in alle leeftijden. Wees er snel bij, want het aantal deelnemers is beperkt (vol = vol).

Vorig artikelGreep naar de kroon
Volgend artikelMan gewond na val in woning