Philips van Horne Jubileumconcert in Franciscus Huis Weert

Philips van Horne Jubileumconcert in Franciscus Huis Weert met een optreden van de hoofdrolspelers van ‘Graaf van Horne, de musical’

WEERT – Op één van de oudste plekken van Weert, ‘De Aldenborgh’ op de Biest, organiseert de jubilerende Philips van Horne scholengemeenschap op vrijdag 26 oktober in het Franciscus Huis Weert het ‘Van Horne Jubileumconcert’.

Het concert wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met het Weerter Mannenkoor, dat 52 jaar bestaat. Aan dit concert wordt deelgenomen door oud-leerlingen die professioneel of semiprofessioneel bezig zijn met muziek.

Programma
Het programma is zeer gevarieerd. Naast klassiek geschoolde musici zijn er ook optredens van singer- songwriters. De twee deelnemende koren zijn: het inmiddels internationaal bekende ‘Giocoso’ (met veel oud-leerlingen) o.l.v. Rita Scheffers en het fameuze Weerter Mannenkoor o.l.v. Jean Pierre Steijvers. Het optreden van dit laatste koor is een cadeau voor de jubilerende Philips van Horne. Deelnemende solisten zijn (in willekeurige volgorde): Stefan Arits, Yanick Douven, Vera Rademakers, Jean Pierre Steijvers, Maikel Claessens, Wendy van Dooren, Marvick Winklaar, Sanne Heuyerjans, Jean Stassen, Wendy van Dooren, Linda Smeets, Maaike Boekholt, Fons Heuvelmans, Linda Smeets en John Gerits. Speciale gasten zijn de oud-leerlingen die meegedaan hebben aan ‘Graaf van Horne, de Musical’ in het kader van het Van Horne Jaar: Jean Stassen, Sanne Heuyerjans, Wendy van Dooren en Linda Smeets.

Het concert begint om 19.30 uur. Na afloop is er een gezellige nazit in het ‘Philips van Horne café’ in Franciscus Huis. Entree: 10 euro (inclusief pauzedrankje). In de voorverkoop zijn kaartjes te verkrijgen via het Weerter Mannenkoor en via de website www.philipsvanhorne50.nl

Vorig artikel‘Vinyl –Luister-Spot’ start tweede jaargang in Theater de Huiskamer
Volgend artikelBijeenkomst: Augmented Reality, Virtual Reality en Digital Twin