Wethouder Tessa Geelen opent watervelden hockey vereniging Weert

WEERT – De oplevering heeft even op zich laten wachten, maar het resultaat mag er zijn. Tessa Geelen, wethouder Sport en oud lid van HVW opende vanmiddag, in de pauze tussen de wedstrijden van de vaandelteams van HVW Dames en Heren 1 de nieuwe watervelden van HVW.

Wethouder Geelen: ‘Door de inzet en expertise van hun eigen bouwcommissie (Bas Pluijmen, Wim Bekelaar en Giovanni de Monte) en een goede samenwerking met de gemeente, hebben ze nu een van de beste matten van Nederland en een uniek skills park voor de technische trainingen’.

Foto’s: Inge Leenheer Photography
www.ingeleenheerphotography.com

Vorig artikelZwaargewonde bij een ongeval aan de Houtsberg in Nederweert-eind
Volgend artikelAuto vliegt uit de bocht in Heythuysen aan de N279