Wiepkesbâl 2019 (3×11) zaterdag 19 januari in de Bosuil

WEERT – De wat oudere Vastelaovendjvierders onder ons weten het nog wel. In de jaren ’90 en in het begin van deze eeuw was hét Vastelaovendj bâl in Weert het Wiepkesbâl.

In het kader van het 3x 11 jarig bestaan van V.V. de Wiepkes wordt dit bal nog 1 keer gehouden. Op zaterdag 19 januari is de Bosuil, vanaf half 8 ’s avonds, de Vastelaovendj tempel van Weert.

Met de Bènt, Woenderbaar en, uit te mottenballen getrokken, Plat Wieërs die hun complete succes repertoire uit de kast halen, belooft het een echte happening te worden. Ook het “vaste meubilair DJ Leon Princen en presentatoren Ed & Frans zijn weer van de partij.
Er zijn maar een beperkt aantal kaarten te krijgen. Zorg dus dat je er op tijd bent.

Zaterdag 20 oktober van 11 uur tot 15.00 uur is de vrije verkoop bij kefee De Hermeni-j aan de Muntpromenade in Weert. De kaarten zijn hier te koop voor € 12,50 per stuk.
De opbrengst van het Wiepkesbâl 2019 wordt geschonken aan Alpe d’Hu Zes (team Claudia) en Veldeke krînk Wieërt. Dat initiatief wordt gedragen door alle muzikanten, de dj en de presentatoren die belangeloos hum medewerking aan dit evenement verlenen.