Samenwerking Kr8tig met Golden Tulip te Weert

WEERT – Werken heeft zoveel voordelen: het geeft iemand een identiteit, verhoogt eigenwaarde en zelfvertrouwen, je bouwt nieuwe sociale contacten en een netwerk op en ga zo maar door. Wij van Kr8tig vinden het daarom van groot belang om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een hernieuwde kans te bieden. Naast onze dagbesteding proberen wij voor deze mensen een brug te slaan naar een betaalde baan op de reguliere arbeidsmarkt. Deelnemers vanuit diverse maatschappelijke achtergronden krijgen een gericht maatwerktraject en/of beroepsopleiding om nadien krachtiger in de maatschappij te kunnen terugkeren.

Zo zijn bijvoorbeeld in onze keuken en bakkerij de deelnemers hard aan het werk, maar soms is er behoefte aan een nieuwe uitdaging… Wij zijn daarom erg enthousiast om onze samenwerking met Hotel Golden Tulip te Weert bekend te maken! Een aantal van onze deelnemers mocht hier een kijkje nemen. Ze kijken met een goed gevoel terug op hun stagemomenten: ‘’Ik vond het geweldig… De tijdsdruk om alles op tijd klaar te maken en om de kneepjes van het vak te leren in een échte keuken! Ik zoek graag de uitdaging op en die heb ik zeker gevonden hier.’’ (M., 33 jaar).  Naast de dagbesteding binnen Kr8tig doen zij nu ook werkervaring op binnen een regulier bedrijf, wat hun kansen op een betaalde baan op de reguliere arbeidsmarkt zal vergroten!

Bovendien draait het in onze maatschappij tegenwoordig voornamelijk om samenwerken, en dat is precies waar wij naar op zoek zijn gegaan. Weert is een prachtige stad en wordt nóg mooier als lokale bedrijven en organisaties elkaar opzoeken en de hand rijken. Zo dragen we allemaal ons steentje bij; omdat iedereen een plekje in de maatschappij verdient.

Vorig artikelSpannende ontknoping van de Galvin Cup in Meijel
Volgend artikel81 Matches tot stand gekomen op Goedbezig Beursvloer Weert