Boek Kelly Weekers ‘Happy Life 365’ ongekend populair

WEERT – Als je geen verwachtingen hebt dan word je ook niet snel teleurgesteld. Dat zegt Kelly Weekers over haar boek Happy Life 365. De interesse in haar boek is groot. Nog voordat het boek in de winkels ligt, is de eerste druk al uitverkocht.

Vandaag mocht zij op ‘audiëntie’ komen bij de drukkerij Wilco | Boeken & Tijdschriften want daar wordt as we speak de tweede druk van Happy Life 365 gemaakt. Het boek ligt niet eens in de winkels en de eerste druk wordt lachend in de pre-order uitverkocht. De stress die zij de afgelopen maanden heeft gehad tijdens het maken van het boek in combinatie met een eigen bedrijf, het moederschap met een peuterpuber in huis, een man die af en toe ook wat aandacht wil, en een hond die ook wel een keertje een rondje buiten de tuin om wilt lopen… Tja, de lezers maken het allemaal goed, zo laat ze weten.

Wil jij bij het boek ook gratis mijn online programma erbij krijgen (t.w.v. 59 euro) zorg dan dat je je boek bestelt: https://bit.ly/2PptPIJ