Walk en Talk 17 oktober: Ja, ik durf. Van werknemer naar ZZP’er

Walk&Talk 17 okt – Ja, ik durf. Van werknemer naar ZZP’er . bibliocenter Weert

Wissel ervaringen uit en ontmoet andere werkzoekenden in een prettige omgeving. Woensdag 17 okt van 9.30 tot 11.30 uur is bij Bibliocenter Weert de maandelijkse ‘Walk & Talk’ voor werkzoekenden. Het thema is: Ja, ik durf! Van werknemer naar ZZP’er. Deelname is gratis. Graag van tevoren aanmelden op www.bibliocenter.nl  Adres: Wilhelminasingel 250 Weert.

Rick Steijvers heeft definitief de stap gezet en is bezig om zelfstandig ondernemer te worden. De laatste jaren wrong er iets in hem en is hij erachter gekomen dat zijn baan niet meer was wat hij wilde. Vorig jaar heeft hij in goed overleg met zijn werkgever zijn baan opgezegd om te beginnen aan een ontdekkingstocht om erachter te komen wat hij echt wil. Hij vertelt over zijn plannen en hoe hij tot het besluit is gekomen om voor zichzelf te beginnen. Een zoektocht met het eindpunt in zicht. Waar loopt hij tegen aan? Waar krijgt hij energie van? Hoe kreeg hij zijn zelfvertrouwen terug? Deze vragen zal hij tijdens de Walk&Talk beantwoorden.

Wat is een Walk&Talk?
Werk zoeken hoef je niet alleen te doen. Deze koffiepauze voor werkzoekenden geeft je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht naar werk. Je krijgt praktische tips van een gastspreker en je leert van de ervaringen van andere deelnemers. Of je helpt zelf iemand met jouw kennis. Tijdens deze laagdrempelige netwerkbijeenkomsten krijg je support en word je aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen. Na deze bijeenkomst kom je thuis met veel nieuwe ideeën en inspiratie om die mooie baan te vinden.

Spreekuur loopbaanbegeleiding 19 oktober
Zoek je een baan of wil je van loopbaan veranderen? Benut jij je talenten niet optimaal of is de flow uit je werkleven? Dan is het tijd voor verandering! Zoek je hulp bij het schrijven van een onderscheidende sollicitatiebrief of bij de voorbereiding op een sollicitatiegesprek? Op het gratis spreekuur loopbaanbegeleiding 19 oktober van 10 tot 11 uur geeft Sandra Stad, loopbaanbegeleider en recruiter, professioneel advies.

Vorig artikelWeert Lokaal organiseert bijeenkomst over opengestelde toiletten in de binnenstad
Volgend artikel† Overlijdensbericht Lowie Kessels