Receptie voor KinderVakantieWerk Nederweert

NEDERWEERT – Met gepaste trots kunnen wij zeggen dat KinderVakantieWerk Nederweert al 50 jaar een begrip is in ons dorp. Met een hechte groep vrijwilligers zorgen we er jaarlijks voor dat de basisschoolleerlingen een geweldige week kindervakantiewerk kunnen beleven tijdens de zomervakantie.

Waarschijnlijk zijn er al opa’s en oma’s die zich deze week nog kunnen herinneren uit hun kinderjaren.

Om aan dit heuglijke feit een feestelijk tintje te geven wordt er een receptie gehouden op 3 november aanstaande in De Pinnenhof van 16.00 tot 18.00 uur. Wij zouden het erg leuk en gezellig vinden om samen met u te proosten op 50 jaar KVW Nederweert.

Natuurlijk gaan we gewoon weer verder en zal het straks 60 of 70 jaar KVW Nederweert zijn.

Bestuur

KVW Nederweert

 

Vorig artikelWaterschap Limburg presenteert één nieuwe Keur voor Limburg
Volgend artikelWeert Lokaal organiseert bijeenkomst over opengestelde toiletten in de binnenstad