Speelgoedbank ontvangt cheque van 5.000 euro

LEUDAL – Niet alleen plantenkwekerij Stals viel tijdens de uitreiking van Ondernemersprijs Leudal in de prijzen. Ook Speelgoedbank Peel en Maas – Leudal voelde zich een winnaar. Voorzitter Rudie Peeters van de Speelgoedbank ontving uit handen van Lionsclub president Frank van den Essen, een cheque van maar liefst 5.000 euro. Met die gift kan de Speelgoedbank de uitrol naar de gemeente Leudal bestendigen.

Lionsclub Leudal, organisator van de Ondernemersprijs Leudal, verbindt elk jaar een goed doel aan de uitreiking van de Ondernemersprijs. Bij de vorige editie ontving de Speelgoedbank ook al een cheque waarmee het mogelijk werd om de activiteiten uit te breiden naar de gemeente Leudal.

Verjaardagscadeau
Dit jaar is de Speelgoedbank in Leudal van start gegaan. Dankzij deze bijdrage heeft de Speelgoedbank voldoende middelen om inwoners van Leudal te helpen als zij aankloppen bij de Speelgoedbank. De Speelgoedbank geeft ouders die geen verjaardagscadeau voor hun kind kunnen betalen een cheque waarmee zij een cadeau kunnen kopen bij Top 1 Toys in Roggel. Rudie Peeters: ‘Elk kind verdient een fijne verjaardag. Daarom helpen wij financieel kwetsbare ouders om hun kind een echt verjaardagscadeau te geven. Want een verjaardag zonder cadeau, dat kan niet vinden wij.’

Vorig artikelLezing neurochirurg Yasin Temel in Theater de Huiskamer
Volgend artikelBeeld ‘Vogelsbleek’ van Gard van Wegberg teruggeplaatst