Capella Sine Vinculis zingt bij Sint Franciscusviering in Paterskerk

WEERT – Het koor Capella Sine Vinculis onder leiding van Bea van der Kaaij heeft een donderdag een optreden gegeven tijdens de Sint Franciscusviering in de Paterskerk in Weert.

Capella Sine Vinculis (‘koor zonden boeien/banden’) is een vocaal ensemble dat is opgericht door Bea van der Kaaij na haar terugkomst in Nederland vorig jaar. Bea en haar gezin hebben 10 jaar in Engeland gewoond/gewerkt/gestudeerd en zijn ondergedompeld geweest in de Anglicaanse koortraditie. Het koor bestaat uit de 6 gezinsleden van der Kaaij (buren van de Paterskerk), die allen zeer muzikaal zijn. Er is een wisselende groep van bevriende zangers dat het koor uitbreid per gelegenheid.

Vorig artikelAuto te water bestuurder overleden
Volgend artikelInformatiebijeenkomst Parochiefederatie Budschop-Eind-Nederweert-Ospel