Genomineerden Weerterlandprijs 2018 bekend

Op vrijdag 28 september zijn tijdens de businessborrel van Het Zakenblad de genomineerden voor de Weerterlandprijs 2018 bekend gemaakt.

WEERTERLAND – Wie mag zich de ‘beste ondernemer van Nederweert en Weert’ in 2018 noemen? Op vrijdag 28 september zijn tijdens de businessborrel van Het Zakenblad de genomineerden voor de Weerterlandprijs 2018 bekend gemaakt. De sportkantine van Basketbal Academie was deze keer het decor van de bekendmaking.

Een van de volgende top ondernemers mag op 7 november deze prijs in ontvangst nemen.
– Herpertz Kraanverhuur, ondernemer Jan Paul Herpertz
– Promic; ondernemer Rick van den Wildenberg
– Van Hoorn Carbide; ondernemer Ralph van Hoorn

De Weerterlandprijs wordt na twee succesvolle eerdere edities op 7 november 2018 wederom uitgereikt aan een van de succesvolle, ondernemende bedrijven die Nederweert en Weert rijk zijn.

Het doel van MKB Limburg, de initiatiefnemer van deze prijs, is de Weerterland ondernemers met hun producten en de regio in de schijnwerpers te zetten, te verbinden en versterken. De prijs bestaat uit de Ondernemersprijs en de Rabobank Verbindingsprijs en wordt inmiddels breed gesteund door de beide gemeentes en het bedrijfsleven. Rotaryclub Weert land van Horne organiseert wederom de feestelijke finaleavond in het Munttheater.

Rabobank Verbindingsprijs!
Ook deze editie heeft Rabobank Weerterland en Cranendonck het initiatief genomen om een prijs toe te kennen aan bedrijven die op een unieke, innovatieve of zeer effectieve manier een verbinding zijn aangegaan. De genomineerden zijn: Kr8tig, Boeren van Nederweert en Stichting Wieërt Amezieërtj.

Bekendmaking winnaars in Munttheater
Wie zich uiteindelijk de winnaar mag noemen wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst op 7 november in het Munttheater bekend gemaakt. De presentatie van deze avond is in handen van de Weerter Kelly Weekers. Hiernaast zal de inspirerende topondernemer Marco Aarnink de bezoeker meenemen in zijn succesverhaal van gewone jongen tot multimiljonair. Meer informatie over deze avond en over de Weerterlandprijs vindt u op www.weerterlandprijs.nl

Vorig artikelTurfhopen in de voormalige peelmoerassen van Altweerterheide
Volgend artikelFietsster komt onder vuilniswagen in Heythuysen