Rotary helpt stichting Sint Nicolaas Weert

WEERT – Stichting Sint Nicolaas Weert verzorgt al sinds 1914 de Sint Nicolaas intocht in Weert. De laatste jaren wordt het steeds moeilijker om de intocht financieel rond te krijgen. Rotary Weert besloot een handje te helpen.

De opbrengst van de Rotary filmavond werd dan ook geschonken aan deze stichting om zo een bijdrage te leveren aan de kinderontvangst van de Goedheiligman. De Rotary organiseerde voor het 7de jaar op rij deze Charity bijeenkomst in de Gotcha bioscoop.

Wat is Rotary?
Rotary International is ‘s werelds oudste organisatie van serviceclubs met ruim 1,2 miljoen leden, verdeeld over 34.000 serviceclubs in meer dan 200 landen. ‘Service above self’ is het motto van Rotary: de leden vormen een wereldomvattend netwerk van zakelijke en professionele mensen die vrijwillig hun tijd en talenten geven om de maatschappij te helpen.

Rotary Foundation
De leden van Rotary wereldwijd en Rotary Foundation bieden actieve hulp en financiële bijdragen aan op een aantal focusgebieden, waaronder poliobestrijding, schoon water, vluchtelingenhulp, basisonderwijs en alfabetisering, gezondheid en extra handen bij economische en sociale ontwikkeling in de buurt en ver weg.

 

Vorig artikel17de MTB Toertocht Budel
Volgend artikelTelevisieserie ‘80 Jaar Oorlog’ ook Weert in beeld