Samen eten met je hart tegen eenzaamheid onder ouderen in Weert

WEERT – Eenzaamheid onder ouderen, het bestaat helaas nog steeds uit onderzoek van het Nationaal ouderen fons is gebleken dat in 2017 één miljoen ouderen zich eenzaam voelen. Daarom organiseren wij (Lotte & Gwaeron) vanuit onze opleiding (Fontys IEMES) een charity diner voor Stichting Met je Hart. Met je Hart is een stichting in Weert die gezamelijk leuke activiteiten organiseert voor ouderen. 

Het charity diner vind plaats op 8 oktober 2018 om 18.00 uur bij restaurant Denver te Weert, zij hebben voor ons deze locatie beschikbaar gesteld. De avond zal volledig in het teken staan van ”Oud Hollands” om terug te denken aan de jaren van toen. Er zal een drie gangen menu worden opgedient voor de prijs van €19,50, waarvan alle winst naar Stichting Met je Hart gaat.

Ook is er een leuke loterij met verschillende prijzen van lokale ondernemers uit de regio Weert, o.a prachtige horloges, leuke fotolijstjes, cadeaubonnen, giftsets en nog veel meer. Lootjes hiervoor zijn te koop tijdens het evenement zelf en kosten slechts €2,00 per stuk (af te nemen per 5 stuks).

Het diner zal worden geopend met een welkomswoord van onze Weerter burgermeester Jos Heijmans. Voor kaartverkoop van tickets voor deze gezellige Oud Hollandse avond verwijzen wij u graag naar: www.samenetenmetjehart.nl/shop. Er zijn beperkte plaatsen dus wees er snel bij want vol = vol!

P.s wilt u de stichting Met je Hart wel graag steunen, maar kunt u niet komen? ook dan kunt u ons intiatief steunen via: https://samenetenmetjehart.nl/product/fundraising. Alle steun is welkom!

Adresgegevens:
Samen eten Met je Hart
Restaurant Denver
Bassin 5, Weert

Vorig artikelInrichting en sanering Weert-West (De Lichtenberg) kost ruim 1.038.500 euro
Volgend artikelOpening watervelden Hockey Vereniging Weert