Mosselavonden Bi-j Siem

NEDERWEERT – Veel Limburgers, zeker uit de regio Nederweert /Weert, zijn zeer bekend met de Zeeuwse cultuur. Jaarlijks worden de Zeeuwse kusten als vast vakantiebestemming verkozen. Wie Zeeland zegt, zegt ook mosselen. Menig mosselpannetje wordt tijdens de vakantie met smaak geserveerd.

Vrijdag 5 en 6 oktober

Bij Restaurant Bi-j Siem staat vanaf eind juli elk weekend in het teken van  de Mosseldriedaagse. Op vrijdag, zaterdag of zondag kunt u ‘saame’ genieten van heerlijke Zeeuwse mosselen. Ook dit jaar is de kwaliteit van de mosselen zeer goed te noemen. Het team van Bi-j Siem serveert de pannetjes mosselen in de smaken natuur, witte wijn en look(of een combinatie van wijn/look)  met frietjes of brood en sausjes voor € 22,50 per pannetje.

Ook dit jaar staan onze traditionele mosselavonden op de agenda. Op vrijdag 5 oktober of zaterdag 6 oktober kunt u voor € 29,00 per persoon onbeperkt mosselen eten in het oudste horecapand van Nederland. In de prijs is een glaswijn inbegrepen. Lust u geen mosselen? Ook dan bent u van harte welkom! Wij serveren voor dezelfde prijs een twee gangen vis- of vlees keuzemenu.

Ook deze editie staat weer  garant voor “saame” gezellig tafelen en ‘saame’ genieten. Dus noteer alvast deze datum of u reserveert nu al via 0495 622001 of via www.bi-jsiem.nl

Wees op tijd, want vol is vol!

Tot Siems!

Vorig artikelPlanning aanleg glasvezel in Noordwest Limburg
Volgend artikelOndernemersnetwerk Bizz’Cu op bezoek bij Hof van Schoor