Feestelijke bijeenkomst voor buurt Philips van Horne sg Weert

WEERT – In het kader van de start van het 50-jarig jubileum van de Philips van Horne vindt er op zondagochtend 23 september een feestelijke bijeenkomst plaats voor buurtbewoners van de school.

De omgeving van de Philips van Horne is al 50 jaar onlosmakelijk met de school verbonden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de buurt is uitgenodigd om op school het glas te komen heffen op het jubileumjaar. Ca. 40 buurtbewoners hebben zich opgegeven voor deze gezellige en informatieve bijeenkomst.

Er is een feestelijk programma gemaakt. De buurtbewoners worden verwacht om 10.45 uur. Na de koffie met vlaai en een welkomstwoord door Margaret Haarmans, lid van de jubileumcommissie, worden de buurtbewoners rondgeleid in de totaal vernieuwde school.
Daarna is er onder het genot van een hapje en een drankje een optreden van een leerling/goochelaar. De bijeenkomst wordt rond 12.30 uur afgesloten.

Vorig artikelDrie windturbines in Overpelt
Volgend artikelWeer veilig zwemmen in zwembad De IJzeren Man