Kinderen gewond bij ongeval in Weert aan de N275

WEERT – Op de N275 is vanmiddag een ernstig ongeval gebeurd.

Een auto botste op een kraanwagen. Hierbij is een kind wat in de auto zat ernstig gewond geraakt. Ook zaten er 2 babys in de auto welke gewond raakten. Een traumahelikopter kwam naar Weert voor medische ondersteuning. Het slachtoffer is met een ambulance naar een gespecialiseerd ziekenhuis gebracht.

De politie meldde vandaag 19-9-2018 het volgende;

Weert – Dinsdagmiddag is een 3 jarig meisje uit Weert gewond geraakt bij een verkeersongeval. Het meisje zat met haar twee zusjes bij haar moeder in de auto. Bij het inhalen van een kraanwagen raakte de auto van de moeder de kraan met een ongeval als gevolg.

Rond kwart over vier wilde een 37-jarige bestuurster uit Weert een kraanwagen inhalen op de Ringbaan Noord. Tijdens het inhalen is er iets misgegaan waardoor de auto in aanrijding kwam met de kraanwagen. Twee van de drie kinderen zijn na het ongeval naar het ziekenhuis gebracht. Een 11 maanden oude baby en haar 3-jarige zusje.

De baby mocht na onderzoek in het Weertse ziekenhuis naar huis. Het 3-jarige meisje is met een gecompliceerde enkelbreuk vanuit Weert per ambulance naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht. In Maastricht is het meisje aan haar verwondingen behandeld. Ze is nu nog  ter observatie opgenomen.

Het politie onderzoek is afgerond. In tegenstelling tot de eerste berichtgeving van dinsdagavond is niet de baby maar het meisje van 3 jaar naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht.

Vorig artikelRaiza Hendrix (14) uit Ospel opgenomen in het KNHS talentenplan
Volgend artikelDuitse traumahelikopter naar Stramproy voor een medische noodsituatie