Weerter Stadsbrouwerij bestaat twee jaar en viert feest

WEERT – Eind van deze maand is het exact 2 jaar geleden dat het eerste bier bij de Weerter Stadsbrouwerij aan de Parallelweg de fles en fust in ging. 

Brouwer Erwin Strijbosch: Nog even en het is twee jaar geleden dat we hier vol gas aan de slag zijn gegaan. In de afgelopen twee jaar hebben we van een vervallen pand een prachtige stadsbrouwerij gemaakt. Graag willen wij dit heuglijke feit met iedereen vieren’.

De voormalige vervallen IJzergieterij in Weert die een metamorfose heeft ondergaan.

Op zondagmiddag 30 september om 15 uur hebben wij daarom een paar echte Engelse pub-muzikanten uitgenodigd om deze feestelijkheid akoestisch op te luisteren met heerlijke tonen. Even weg van de kermisdrukte om gezellig in ons proeflokaal te komen genieten.

Twee jaar proeflokaal
Ongeveer een maand nadat het eerste bier in fles en fust ging, opende het proeflokaal de deuren. Dit was eind oktober 2016. Inmiddels zijn we twee jaar verder en zijn er zeer veel leuke en positieve ontwikkelingen in het proeflokaal. Dit willen we met jullie vieren. Speciaal voor deze gelegenheid komt Band Deville voor een semi-akoestisch optreden naar ons proeflokaal.

Dit zal zijn op zondag 28 oktober om 15.00 uur. Voor heerlijke muziek uit het hart van Amerika, en bier uit het hart van Weert moet je die middag bij ons zijn. Met “Bandeville” maakt het publiek een trip naar het hart van Amerika’s meest populaire muziek. Songs voor een breed publiek! Muziek uit de schatkamer van Willy Deville waarin blues, jazz, country en een vleug rock melodieus bij elkaar komen. Muziek van onder andere John Hiat, Ry Cooder en andere Americana- en blues muzikanten.

Vorig artikelFietsers botsen in Nederweert
Volgend artikelHema viert 50-jarige bestaan in Weert