Zondag 28 oktober Antje Festival in Weert

WEERT – Koopzondag 28 oktober 2018 organiseert Centrummanagement Weert in samenwerking met BIZ Ondernemers de tweede editie van het feestelijke Antje Festival. De binnenstad van Weert wordt op nostalgisch/Bourgondische wijze omgetoverd tot een grote gethematiseerde belevenis.

Bezoek zondag 28 oktober en ontdek de karakteristiek van Weert tijdens het gloednieuwe Antje Festival. Beleef een nostalgische en Bourgondische binnenstad aan de hand van vier feestelijk ingerichte themawerelden. Tijdens Antje Festival vind je in de Weerter binnenstad de Wereld van Antje, Wereld van Nostalgie, Wereld van Bourgondisch genieten en de Wereld van Muziek. Verspreid over het centrum worden bezoekers verrast met veel ondernemersacties, bijzonder entertainment en diverse attracties en activiteiten.

Antje van de Statie
Weerter boegbeeld Antje van de Statie, de goedlachse vlaaienverkoopster van het station, staat centraal tijdens de feestelijke koopzondag. Op verschillende momenten zal zij in de straten en op de pleinen vlaaitjes uitdelen aan het winkelend publiek.