Kleding en apparaten inzameling 2018

OSPEL – Binnenkort houdt basisschool de Schrank in Ospel weer een kledinginzameling en een inzameling van kleine oude apparaten. Doe mee en breng a.u.b. zoveel mogelijk kleding, schoenen en apparaten naar het inzamelpunt. De geldelijke opbrengst voor de kleding komt ten goede aan de leerlingen van onze school, van de inzameling van oude apparaten wordt gespaard voor spel- en leesmaterialen.

Helpt u Bs de Schrank dit jaar mee om een theater voorstelling te winnen voor de kinderen van de school??? Bs de Schrank maakt dit jaar kans om een theater voorstelling te winnen!! De school met de meest aantal ingeleverde kilo’s kleding wint een te gekke theater voorstelling. Namens de leerlingen: alvast hartelijk dank! U kunt de zakken kleding en apparaten inleveren Woensdag 26 September 2018 van 18.30 – 19.00 uur en Donderdag 27 September 2018 tot 09.00 uur op onderstaand adres Basisschool De Schrank Naast de gymzaal Korenbloemstraat OSPEL Hoe moeten de kleding en de apparaten verpakt worden? Alle kleding dient verpakt te zijn in een dichte plastic zak (s.v.p. niet in dozen). Een plastic zak biedt de beste bescherming tegen het vuil en nat worden van de kleding. De in te leveren apparaten s.v.p. apart houden van de kleding, en deze leeg aanbieden (zonder batterijen, stofzakken, frituurvet etc.).