Restaurant Bregje vestigt zich op de Oelemarkt in Weert

Oelemarkt 11 Weert

WEERT – Jumbo ondernemers René Puts en Ralf Jansen openen restaurant Bregje op de Oelemarkt in Weert. Puts en Jansen exploiteren naast hun Jumbo in Stramproy ook zeven Subway vestigingen in het zuiden van het land. Januari 2019 openen de heren hun eerste restaurant in Weert onder de formule Proeflokaal Bregje.

Proeflokaal Bregje is een franchiseformule die ontwikkeld is door de oprichters van restaurantketen La Cubanita. De eerste Bregje opende in 2014 in Den Haag. Ralf Jansen: ”We kijken altijd naar kansen in de markt en naar mooie formules. Vanuit onze filosofie past Proeflokaal Bregje perfect bij ons. Het restaurant kent namelijk een vaste maar scherpe prijs voor een driegangenmenu. Goed en betaalbaar eten, wie houdt daar nou niet van?”

impressie Proeflokaal Bregje

In september gaan de verbouwingswerkzaamheden starten en in januari moeten de deuren open kunnen. Proeflokaal Bregje zal aan de Oelemarkt 11 gevestigd gaan worden, het pand waar eerder diverse nachtclubs hun intrek gehad hebben. Ralf Jansen: “We zien dat nachthoreca steeds meer afneemt en eetgelegenheden waarbij de prijs-kwaliteit verhouding uitstekend is steeds meer in populariteit toenemen. Wij denken met Proeflokaal Bregje daar al een goede invulling aan te geven en zullen daarom later in 2019 ook de deuren van La Cubanita openen. Ook die formule sluit aan bij dezelfde doelstellingen en past uitstekend in Weert.”

Vorig artikelRotary gouverneur Jeroen Collette opent expo over Philippe de Montmorency de graaf van Horn en heer van Weert
Volgend artikelDe historie van de stad Weert komt tot leven!