KNMV District Motorcross Nederweert-Eind

Zondag 9 september a.s. staat er weer een spectaculaire KNMV District Motorcross wedstrijd op het programma bij MC De Peelrijders op het crossterrein aan de Leveroysedijk in Nederweert-Eind. De trainingen beginnen om 9.00 uur en aansluitend om 10.30 uur starten de wedstrijden in de diverse klasses. De wedstrijden duren tot 18.00 uur. Bij de jeugd doen mee: 50cc, 65cc kleine wielen, 65cc grote wielen, 85cc kleine wielen, 85cc grote wielen. Bij de volwassenen komen de 125cc Tweetakt, Veteranen, 250cc 2+4Takt, 500cc 2+4Takt.en de Bonenberg Suzuki cup aan de start. Diverse lokale leden van MC De Peelrijders komen aan de start in deze wedstrijden. Entree en parkeren is gratis. Info: www.depeelrijders.nl

Vorig artikelPolitie doorzoekt bedrijfspand aan de Hulsenweg.
Volgend artikelZwaargewonde na een botsing tegen een boom in Nederweert