Kinrooi start verkoop bouwkavels (120 euro m2) in Molenbeersel

KINROOI | MOLENBEERSEL –  Op maandag 3 september keurde de gemeenteraad de prijzen goed voor de gemeentelijke bouwplaatsen die vanaf 5 september te koop aangeboden worden in een nieuwe verkaveling te Molenbeersel.

Eerder dit jaar – tijdens de raad van april – werd het reglement omtrent de verkoopsvoorwaarden al op punt gesteld. Burgemeester Jo Brouns: Door de ruimtelijke uitvoeringsplannen woonuitbreiding zal de gemeente dit jaar nog werk kunnen maken van een aantal nieuwe gemeentelijke bouwplaatsen in Molenbeersel en later ook in Kessenich. De verkaveling in Molenbeersel is het eerste aan de beurt. Aannemer Willemen infra begon eind augustus al met de voorbereidende werken op het terrein. Nu de gemeenteraad officieel de prijzen van de bouwplaatsen goedkeurde, kan de verkoopprocedure gestart worden. In Molenbeersel gaat het over 25 bouwplaatsen tegenover Villa Pax.

20180904_bouwplaatsen_Molenbeersel