Heerlijk zingen en muziek maken met je kindje: Gezin Sing-in en Klein Weert musiceert Bibliocenter Weert bij Cultureel Lint

WEERT – Muziek, lekker bewegen en samen zingen. Wat is er fijner dan dat? Heb je een jong kindje? Loop gezellig binnen bij Bibliocenter Weert op zondagmiddag 23 september tijdens het Cultureel Lint. Er zijn twee workshops voor jonge kindjes. Kom een half uurtje meezingen met bekende kinderliedjes én nieuwe liedjes van 15.30 tot 16.00 uur. Zelf muziek maken, samen klappen, bewegen en zingen van 16.30 tot 17.00 uur.

Claudia van Roij doet de workshops met peuters en kleuters en ouders of opa’s en oma’s. Jongere en oudere broertjes/zusjes mogen natuurlijk aansluiten. Het wordt een feest van herkenning en inspiratie. Heerlijk om samen als gezin te beleven! Claudia is specialist op het gebied van Muziek met het Jonge Kind. Zij geeft wekelijks cursussen Muziek op Schoot en Muziek voor Kleuters en verzorgt muziek- taal- en cultuurprojecten in bibliotheken, kindercentra en basisscholen.

Meedoen is gratis. Je vindt de bibliotheek aan de Wilhelminasingel 250 in Weert. Je hoeft je niet aan te melden. Gewoon zorgen dat je er op tijd bij bent.  

Vorig artikelGROTE WEEKEND BOEKENVERKOOP Bibliocenter en Gemeentearchief – 22 en 23 september bij Cultureel Lint
Volgend artikelOndernemers zien potentie in het ‘exo-skelet’